Digital Årsredovisning
- en del av Aprisa

Vi vill göra det enklare både för dig som egenföretagare och byrå att upprätta och färdigställa årsredovisningar digitalt

Om Digital årsredovisning

Digital årsredovisning är en tjänst skapad av Aprisa.

Aprisa riktar sig till redovisningsbyråer och ekonomiska förvaltare. Med våra smarta mallverktyg har vi hjälpt våra kunder producera flera hundra årsredovisningar varje år sedan starten 2019. Nu gör vi det enkelt för dig som vill göra din egen eller endast ett fåtal årsredovisningar per år!

Välkommen till Digital årsredovisning!
- Team Aprisa

2023

Digital Årsredovisning lanseras

Med en kundnöjdhet på 4.9/5 från våra byråkunder tar Aprisa steget vidare och lanserar Digital Årsredovisning - en tjänst för dig som egenföretagare som snabbt och enkelt vill göra din egen årsredovisning!

2022

Utökade funktioner och moduler

Tack vare våra kunder som delat sin feedback har vi utvecklat ett program våra användare gillar! Med smarta mallverktyg, digital förvaltningsberättelse, e-signering direkt i programmet och en integrerad styrelseplattform ger vi våra kunder verktygen de behöver för en smidig och effektiv bokslutsperiod.

2022

2020

Lansering & första kunder

Aprisa lanseras med programfunktioner som ger våra första användare en betydligt enklare och mer effektiv årsredovisningsprocess. Tillsammans skapar de sina första 100 årsredovisningar i Aprisa!

2019

Startskottet på Aprisa

Med målet att ge Sveriges brf-förvaltare tillgång till en programlösning för bokslut och årsredovisning i framkant börjar vi i nära samarbete med utvalda förvaltare utveckla BRF Bokslut - som senare kom att bli Aprisa.

2019